Mediterranee Expeditie
Scheepsproviand transport

Betrouwbaar scheepsproviand transport

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij om uw scheepsproviand transport te verzorgen? Dan ziet u bij Mediterranee Expeditie helemaal goed. Scheepsproviand zijn goederen die bestemd zijn voor bemanning of gasten op een schip. Door heel Europa laden wij scheepsproviand voor grote cruise schepen en andere schepen. Vaak liggen deze schepen afgemeerd in de havens van grote havenplaatsen in Spanje en Italië, maar ook in andere havens kunnen wij het scheepsproviand transport verzorgen.

Onze werkwijze

Als het gaat over scheepsproviand transport hebben we het over verschillende goederen. Dit kunnen dus verse producten zijn, of diepvriesgoederen. Het moge duidelijk zijn dat deze goederen op de juiste manier vervoerd moeten worden. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring als internationaal bevoorradingskantoor en weten dus precies hoe de verschillende goederen het beste vervoerd kunnen worden. Zo kunnen we, wanneer dit nodig is, gebruik maken van onze koelauto’s. Deze koelauto’s zijn voorzien van een scheidingswand en een dubbele verdamper. Het grote voordeel hiervan is dat ze gebruik kunnen maken van multi-temperatuur. Dit betekent dat in het ene deel van de trailer bijvoorbeeld producten kunnen worden vervoerd op + 6 graden en in het andere deel kunnen dan bijvoorbeeld diepvriesproducten worden vervoerd op -20 graden.

Over Mediterranee Expeditie

Mediterranee Expeditie is een internationaal bevrachtingskantoor met maar liefst 15 jaar ervaring. We kijken altijd hoe we uw producten het slimst van A naar B kunnen krijgen. Dit doen we bijvoorbeeld door verschillende producten te combineren of slimme routes te bepalen. Bij het vervoeren van uw goederen houden we uiteraard rekening met de per land wisselende toegestane gewichten. Ook kiezen we er wel eens voor op uw goederen per trein te vervoeren, wanneer blijkt dat dit goedkoper is. Wij hebben zes dagen per week groupage, behalve op de zondag. U kunt er bij ons altijd vanuit gaan dat uw scheepsproviand transport deskundig wordt gedaan.

Wilt u meer informatie over scheepsproviand transport of onze andere diensten? Neem dan snel contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!