Mediterranee Expeditie
Vrachtauto

Vrachtauto

Voor het vervoer van al uw goederen van en naar Griekenland, Italië, Spanje, Frankrijk, België, Duitsland en Nederland hebben wij altijd wel een geschikte vrachtauto. Wij hebben namelijk een samenwerkingsverband met kwalitatief hoogstaande transporteurs, zodat wij er zeker van zijn dat uw transport met de grootst mogelijke zorg wordt uitgevoerd en voor hun diensten gelden de FENEX voorwaarden. U kunt er voor kiezen om een vrachtwagen te huren voor een volle vracht, maar ook groupage behoort tot de mogelijkheden.

Koelauto

Naast de normale vrachtauto’s kunnen we in bijzondere gevallen ook een koelauto regelen voor uw transport. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vervoer van diepvriesproducten, groenten en fruit of bepaalde levensmiddelen. Deze koelauto’s zijn voorzien van een scheidingswand/tussenschot en een dubbele verdamper. Het grote voordeel hiervan is dat ze gebruik kunnen maken van ‘multi-temperatuur’: het ene deel van de trailer kan bijvoorbeeld op +5 graden voor koelgoederen worden ingesteld en het andere op –20 graden voor diepvriesgoederen.

Transport mogelijkheden

Naast vervoer per vrachtauto besluiten we ook wel eens dat bepaalde goederen beter per trein vervoerd kunnen worden, omdat dit goedkoper is bijvoorbeeld. In dit geval bespreken we de verschillende mogelijkheden met u, en kiezen we uiteindelijk voor de beste oplossing.

Wilt u meer weten over onze vrachtauto’s of andere vervoersoplossingen? Neem dan gerust contact met ons op.