Mediterranee Expeditie
Transport Frankrijk

Transport van en naar Frankrijk

Vive la France! Ook voor het transport van en naar Frankrijk kunt u bij ons terecht. Met grote regelmaat verzorgen wij transport van goederen van en naar Frankrijk, en dan vooral Zuid-Frankrijk. Denk hierbij aan de bevoorrading van bijvoorbeeld stukgoederen, planten en meer, tevens verzorgen wij retourtransport uit dit prachtige land. Voor het transport van en naar Frankrijk vinden we altijd wel een oplossing die bij u past.

Over Mediterranee Expeditie

Wij zijn een internationaal bevrachtingskantoor met ruim 15 jaar ervaring in het transport van verschillende soorten goederen. We denken mee met onze klanten en zoeken altijd naar de beste oplossing om producten van A naar B te vervoeren. Ook gekoeld transport hoort hierbij tot de mogelijkheden, wanneer de producten dit nodig hebben. Hebt u niet genoeg producten voor een volle vracht? Dat is geen probleem. Groupage vervoer is bij ons namelijk ook mogelijk, waardoor u niet altijd een volle vrachtwagenlading hoeft te hebben.

Weet u niet zeker of de goederen die u wenst te vervoeren ook tot de mogelijkheden behoren? Neem dan gerust even contact met ons op, wij bespreken graag de verschillende mogelijkheden met u.

Transport Frankrijk

Wanneer u uw transport van en/of naar Frankrijk uit wilt besteden helpen wij u graag verder. In Frankrijk zijn wij bijvoorbeeld bekend in Perpignan, Marseille, Cavaillon, Bordeaux, Lyon, Nantes, Bretagne en Parijs. Maar ook in andere gebieden nemen we uw transport graag voor onze rekening. Wij spreken de taal en zijn op de hoogte van de regels die gelden voor transport in Frankrijk, zo hoeft u zich nergens meer zorgen om te maken.

Wilt u meer informatie over transport van en/of naar Frankrijk? Neem dan snel contact met ons op. Wij helpen u graag verder.