Mediterranee Expeditie
Transport diepvriesgoederen

Diepvriesgoederen transport

Wilt u het transport van uw diepvriesgoederen uitbesteden? Dan zijn wij u bij Mediterranee Expeditie graag van dienst! Wij halen uw producten op en brengen het naar de gewenste plek in Europa. Ons werkgebied is Griekenland, Italië, Spanje, Frankrijk, België, Duitsland en Nederland. Wij zoeken altijd naar de slimste manier om uw diepvriesgoederen van punt A naar B te vervoeren en luisteren daarbij goed naar uw wensen.

Onze werkwijze

Bij diepvriesgoederen transport is het erg belangrijk dat de goederen op de gewenste temperatuur vervoerd worden. Om deze temperatuur te waarborgen kunnen wij een controlesysteem aan boord van de vrachtwagen plaatsen. Deze zorgt voor een compleet temperatuurschema gedurende het transport. Verder houden we uiteraard altijd rekening met uw wensen, maar ook met bijvoorbeeld de regels voor toegestane gewichten, welke per land verschillen. Wij nemen u dus alle zorgen voor uw diepvriesgoederen transport uit handen.

Mediterranee Expeditie

Met ruim 15 jaar ervaring als internationaal bevrachtingskantoor kunt u het transport van uw goederen gerust aan ons overlaten. We zoeken altijd naar de slimste manier om uw goederen te vervoeren. Dit doen we bijvoorbeeld door verschillende producten te combineren of slimme routes te bepalen. Mediterranee Expeditie onderscheidt zich van concurrenten met behulp van de volgende voordelen:

Het moge duidelijk zijn dat wij een professionele en betrouwbare partij zijn om uw transport aan uit te besteden. Wilt u meer informatie over onze diensten of wilt u uw diepvriesgoederen transport aan ons uitbesteden? Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!