Mediterranee Expeditie
Over ons

Mediterranee Expeditie: uw bevrachtingskantoor

Mediterranee Expeditie is een internationaal bevrachtingskantoor met maar liefst 15 jaar ervaring. We kijken altijd hoe we uw producten het slimst van A naar B kunnen krijgen. Dit doen we bijvoorbeeld door verschillende producten te combineren of slimme routes te bepalen. Wij verzorgen altijd een optimaal internationaal transport van uw goederen.

Specialisatie

Wij zijn gespecialiseerd in de groupage van groenten en fruit, planten en bomen, diepvriesgoederen, scheepsproviand, stukgoed en levensmiddelen, zoals wijn en pasta. Bij het vervoeren van uw goederen houden we uiteraard rekening met de per land wisselende toegestane gewichten. Ook kiezen we er wel eens voor op uw goederen per trein te vervoeren, wanneer blijkt dat dit goedkoper is. Wij hebben zes dagen per week groupage, behalve op de zondag. We controleren de vracht uiteraard altijd op de juiste temperatuur van de lading. U kunt er dus vanuit gaan dat het vervoer van uw goederen deskundig wordt gedaan.

Werkgebied

We zijn bekend in Griekenland, Italië, Spanje, Frankrijk, België, Duitsland en Nederland. Specifiek in de steden Brussel, Breda, Venlo, Barendrecht, Cesena, Ravenna, Latina, Bari, Verona, Almeria, Murcia, Valencia, Sevilla, Barcelona, Perpignan, Marseille en Cavaillon. Wij zijn gevestigd in Nieuw-Vennep en hebben ook kantoren in Breda en Valencia.

De voordelen van Mediterranee Expeditie

Wilt u het internationale vervoer van uw goederen uitbesteden? Dan zijn wij u graag van dienst. Als professioneel internationaal bevrachtingskantoor hebben we verschillende voordelen:

Hebt u nog vragen over onze werkwijze of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het vervoer van goederen voor uw bedrijf? Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op!