Mediterranee Expeditie
Transport van bomen

Transport van bomen

Bent u op zoek naar een partij om uw internationale bomen transport aan uit te besteden? Bij Mediterranee Expeditie helpen we u graag. Een boomkwekerij is een bedrijf dat zich bezig houdt met het vermeerderen, telen van bomen, heesters, vaste planten, vruchtbomen of coniferen ten behoeve van de groenvoorziening. Het kan hiervoor nodig zijn dat er ladingen met bomen opgehaald moeten worden bij kwekerijen waar dan ook in Europa, of dat er bomen vanuit uw boomkwekerij vervoerd moeten worden naar een plek in Europa.

Werkwijze

Wanneer u besluit uw bomen transport uit te besteden aan Mediterranee Expeditie worden de planten en bomen in rolcontainers en cc containers met tautliners/huifauto’s vervoerd. De bomen en planten worden vaak vooral uit Italië (Pistoia, Latina, Albugnano) of Spanje (Valencia, Elche, Latina, Barcelona) gehaald. Ze gaan dan vervolgens bijvoorbeeld naar vestigingen van groothandels in het Ruhrgebied, maar ook naar veilingen in Bleiswijk en Honselersdijk. In principe kunnen we van en naar elke gewenste locatie vervoeren, neem dus gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bomen vervoer te bespreken.

Uw boomkwekerij transport

Wij halen graag ladingen met bomen voor u op bij kwekerijen waar dan ook in Europa om ze af te leveren op de door u gewenste plek. Al deze transporten worden natuurlijk met de grootste zorg gedaan, zodat de bomen in perfecte staat aankomen op het afleveradres. Wanneer u uw bomen met liefde heeft gekweekt wilt u natuurlijk dat deze op de juiste wijze vervoerd worden. Bij Mediterranee Expeditie hebben we ruim 15 jaar ervaring in het vervoer voor boomkwekerijen. We gaan altijd op zoek naar de beste manier om uw bomen en planten van A naar B te krijgen.

Wilt u meer informatie over onze diensten of wilt u uw bomen transport graag aan ons uitbesteden? Neem dan gerust contact met ons op!