Mediterranee Expeditie
Transport van planten

Professioneel planten transport

Planten zijn onontbeerlijk voor het leven op onze aarde dus moet u ze met grootst mogelijke zorg omringen als u ze laat transporteren. Voor dit gespecialiseerde plantentransport bent u bij ons aan het juiste adres, wij kunnen ervoor zorg dragen dat planten in de juiste omstandigheden van A naar B worden vervoerd. Met ruim 15 jaar ervaring weten we alles over de juiste omstandigheden om planten te vervoeren. Wanneer u dus op zoek bent naar een professioneel bevrachtingskantoor om uw planten te transporteren, bent u bij Mediterranee Expeditie aan het juiste adres.

Werkwijze

Wanneer u besluit uw planten transport uit te besteden aan Mediterranee Expeditie worden de planten in rolcontainers en cc containers met tautliners/huifauto’s vervoerd. De planten worden vaak vooral uit Italië (Pistoia, Latina, Albugnano) of Spanje (Valencia, Elche, Latina, Barcelona) gehaald. Ze gaan dan vervolgens bijvoorbeeld naar vestigingen van groothandels in het Ruhrgebied, maar ook naar veilingen in Bleiswijk en Honselersdijk. Maar in principe kunnen we de planten van en naar elke gewenste locatie vervoeren, neem dus gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw internationale planten transport te bespreken.

Over Mediterranee Expeditie

Wij zijn gevestigd in Nieuw-Vennep, maar hebben ook kantoren in Breda en Valencia. Ons werkgebied is enorm, zo zijn wij bekend in Griekenland, Italië, Spanje, Frankrijk, België, Duitsland en Nederland. In deze landen zijn wij op de hoogte van de beste vervoersoplossingen en bijvoorbeeld de regels die gelden voor het toegestane gewicht, deze verschillen namelijk per land. Doordat wij bekend zijn in deze landen bent u altijd zeker van een betrouwbaar transport van uw planten.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor uw planten transport? Neem dan snel contact met ons op, wij leggen u graag meer uit over onze werkwijze en alle mogelijkheden.