Mediterranee Expeditie
Stukgoederen transport

Stukgoederen transport

Voor betrouwbaar stukgoederen transport kunt u terecht bij Mediterranee Expeditie. Stukgoederen zijn goederen waar van de hoeveelheid niet naar maat of gewicht wordt opgegeven, maar per stuk. In principe kunnen stukgoederen dus allerlei soorten producten zijn, denk bijvoorbeeld aan tegels. De stukgoederen worden door ons op pallets vervoerd door heel West en Zuid Europa.

Palletvervoer

Het laden en lossen van uw stukgoederen doen wij op de door u aangegeven plaats het op het afgesproken tijdstip. De stukgoederen kunnen allerlei verschillende producten zijn en worden door ons vervoerd op pallets. Doordat wij ook gespecialiseerd zijn in groupage vervoer is het niet altijd noodzakelijk om een volle vrachtwagenlading te hebben. We bieden namelijk ook de mogelijkheid om enkele pallets of één pallet te laden.

Mediterranee Expeditie

Wij zijn gevestigd in Nieuw-Vennep, maar hebben ook kantoren in Breda en Valencia. Ons werkgebied is enorm, zo zijn wij bekend in Griekenland, Italië, Spanje, Frankrijk, België, Duitsland en Nederland. In deze landen zijn wij op de hoogte van de beste vervoersoplossingen en bijvoorbeeld de regels die gelden voor het toegestane gewicht, deze verschillen namelijk per land. Doordat wij bekend zijn in deze landen bent u altijd zeker van een betrouwbaar transport van uw stukgoederen. Eventueel is vervoer met onze koelauto ook mogelijk, wanneer het gaat om producten die onder een bepaalde temperatuur vervoerd moeten worden. Kortom, wij denken graag met u mee over de beste vervoersoplossing en nemen u een hoop zorgen uit handen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor uw stukgoederen transport? Neem dan snel contact met ons op, wij leggen u graag meer uit over onze werkwijze en alle mogelijkheden.