Mediterranee Expeditie
Groenten en fruit transport

Groenten en fruit transport

Uw internationale bevrachtingskantoor

Wilt u uw groenten en fruit transport uitbesteden? Dan bent u bij Mediterranee Expeditie aan het juiste adres! Wij hebben inmiddels ruim 15 jaar ervaring als internationaal bevrachtingskantoor en daarmee bent u er altijd zeker van dat uw goederen op professionele wijze worden vervoerd. Graag denken we met u mee en zoeken we naar de beste manier om uw goederen te vervoeren van én naar Griekenland, Italië, Spanje, Frankrijk, België, Duitsland en Nederland.

Groenten en fruit transport

Voor het transport van uw groenten en fruit is enige kennis van het product nodig. Voor het groenten en fruit transport gebruiken wij koelauto’s welke zijn voorzien van een scheidingswand en een dubbele verdamper. Het grote voordeel hiervan is dat we gebruik kunnen maken van multi-temperatuur. Zo kunnen we in het ene deel van de trailer bijvoorbeeld producten op +5 graden vervoeren en in het andere deel kunnen we tegelijkertijd diepvriesgoederen op -20 graden vervoeren.

Transport van Mediterranee Expeditie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar internationaal bevrachtingskantoor? Met grote regelmaat voeren wij groenten en fruit transport uit. Vaste plaatsen waar wij groente en fruit laden in Italië zijn bijvoorbeeld de streken Torino en Cuneo en in Spanje de streken Almeria, Murcia, Valencia en Castellon. Wekelijks laden wij voor vele grote afnemers groenten en fruit ter bevoorrading van supermarkten, maar ook voor doorvoer naar de Scandinavische landen. Maar wij beperken ons natuurlijk niet tot bovengenoemde streken, wij hebben de mogelijkheid voor u om overal in Italie, Spanje en Frankrijk groente en fruit te laden.

Bent u geïnteresseerd in ons groenten en fruit transport? Neem dan gerust contact met ons op, wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening.