Mediterranee Expeditie
Transport Italië

Transport van en naar Italië

Ook in het prachtige Italië verzorgen wij wekelijks transport. Bent u dus op zoek naar transport van en/of naar Italië? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zorgen voor transport van alle soorten producten en zoeken daarbij altijd naar de beste vervoersoplossing.

Twijfelt u nog of de goederen die u wenst te vervoeren ook tot de mogelijkheden behoren? Neem dan gerust even contact met ons op, wij bespreken graag de verschillende mogelijkheden met u.

Leaflet Italie-3

Over Mediterranee Expeditie

Wij zijn gevestigd in Nieuw-Vennep, maar hebben ook kantoren in Breda en Valencia. Ons werkgebied is enorm, zo zijn wij bekend in Griekenland, Italië, Spanje, Frankrijk, België, Duitsland en Nederland. In Italië zijn we bekend in Turijn, Genua, Milaan, Verona, Padova, Ravenna, Firenze en Rome, maar we kunnen uiteraard ook in andere steden werken. Dus voor uw transport van en naar Italië kunt u altijd bij ons terecht. Wij spreken de taal en zijn op de hoogte van de regels die gelden in Italië, bijvoorbeeld met betrekking tot het maximaal toegestane gewicht. Zo hoeft u zich nergens meer zorgen om te maken en bent u altijd zeker van een betrouwbaar transport.

Transport Italië

Wij rijden wekelijks naar Italië om te laden en te lossen. Over het algemeen laden we groenten, fruit en wijn in op donderdag, vrijdag en zaterdag en dan lossen we aardappelen en diverse stukgoederen aan het begin van de week. Maar uiteraard zijn ook andere goederen en tijden mogelijk. Of het nu gaat om één pallet of een complete lading, bij Mediterranee Expeditie bent u altijd aan het juiste adres. Naast Italië laden we ook in het buurland Slovenië, vaak gaat het hier om groenten. Maar uiteraard kunnen we hier ook andere goederen voor u ophalen of afleveren.

Wilt u meer weten over ons transport in Italië? Neem dan snel contact met ons op, wij leggen u graag alles uit over onze diensten en bieden de beste vervoersoplossingen voor uw bedrijf.