Mediterranee Expeditie
Levensmiddelen transport

Levensmiddelen transport

Gekoeld levensmiddelen transport

Wilt u uw levensmiddelen transport uit handen geven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij exporteren levensmiddelen, zoals bijvoorbeeld verpakte kaas, pasta of wijn. Hiervoor maken we gebruik van koelauto’s, zodat de producten op de juiste manier vervoerd worden. De koelauto’s zijn voorzien van een scheidingswand en een dubbele verdamper. Het grote voordeel hiervan is dat ze gebruik kunnen maken van multi-temperatuur. Dit betekent dat in het ene deel van de trailer bijvoorbeeld producten kunnen worden vervoerd op + 6 graden en in het andere deel kunnen dan bijvoorbeeld diepvriesproducten worden vervoerd op -20 graden.

De voordelen van Mediterranee Expeditie

Het uitbesteden van uw levensmiddelen transport bij Mediterranee Expeditie heeft verschillende voordelen. Zo hebben wij al ruim 15 jaar ervaring als bevoorradingskantoor en gaan we altijd op zoek naar de beste manier om uw producten van A naar B te vervoeren.

Naast de bovenstaande voordelen zijn er natuurlijk nog veel meer voordelen aan het uitbesteden van uw transport bij Mediterranee Expeditie. Zo luisteren we graag naar uw wensen en komen we met een internationale transportoplossing die bij u past. U hoeft zich dus nergens meer zorgen om te maken, want wij organiseren uw transport van A tot Z.

Uw levensmiddelen transport

Voor levensmiddelen transport opereren we onder andere in de volgende gebieden: Turijn, Genua, Milaan, Verona, Padova, Ravenna, Firenze, Rome, Bordeaux, Lyon, Nantes, Bretagne, Parijs, Barcelona en Madrid. Wij transporteren uw levensmiddelen met de grootste zorg door heel Zuid-Europa heen. Het levensmiddelen transport kan uiteraard ook gecombineerd worden met onze groupage diensten.

Neem gerust even contact met ons op om de verschillende mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken, wij helpen u graag verder.