Mediterranee Expeditie
Groupagevervoer

Groupagevervoer

Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat u goederen wilt vervoeren, maar dat u geen volle vracht heeft. In dat geval raden wij ons groupagevervoer aan. U hoeft alleen maar aan te geven welke producten waar opgehaald en gebracht moeten worden, en wij regelen de rest voor u. Zo hoeft u zich nergens meer zorgen om te maken en bent u verzekerd van een betrouwbaar transport van uw goederen.

Groupage bij Mediterranee Expeditie

Mediterranee Expeditie is een internationaal bevrachtingskantoor met maar liefst 15 jaar ervaring. We kijken altijd hoe we uw producten het slimst van A naar B kunnen krijgen. Dit doen we bijvoorbeeld door verschillende producten te combineren of slimme routes te bepalen. Wij verzorgen altijd een optimaal internationaal groupagevervoer van uw goederen. We zijn gespecialiseerd in de groupage van groenten en fruit, planten en bomen, diepvriesgoederen, scheepsproviand, stukgoed en levensmiddelen, zoals wijn en pasta.

Bij het vervoeren van uw goederen houden we uiteraard rekening met de per land wisselende toegestane gewichten. Ook kiezen we er wel eens voor op uw goederen per trein te vervoeren, wanneer blijkt dat dit goedkoper is. Wij hebben zes dagen per week groupage, behalve op de zondag. We controleren de vracht uiteraard altijd op de juiste temperatuur van de lading. U kunt er dus vanuit gaan dat het vervoer van uw goederen deskundig wordt gedaan.

Wilt u meer weten over groupagevervoer? Neem dan gerust contact met ons op.