Mediterranee Expeditie
Transport Spanje

Transport van en naar Spanje

Ook in het land van de sinaasappels en prachtig olijfbomen, oftewel het mooie Spanje, kunnen wij het transport van uw goederen verzorgen. We kunnen meerdere malen per week transport verzorgen van en naar Spanje, dus er is altijd wel ruimte om uw vracht mee te nemen. Ook verzorgen we, indien u dit wenst wekelijks op vaste tijden voor u naar of vanuit Spanje. U kunt uiteraard altijd contact met ons opnemen, om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Leaflet Spanje-3

Transport Spanje

In Spanje werken we voornamelijk veel in Barcelona en Madrid, maar uiteraard kunnen we naar uw wens ook in andere gebieden werken. Naar Spanje worden bijvoorbeeld veel levensmiddelen, zoals verpakte kaas, geëxporteerd. Hiervoor schakelen we koelauto’s in, zodat u zeker weet dat uw producten op de juiste temperatuur vervoerd worden. Ook verzorgen wij bijvoorbeeld veel transport van planten en bomen uit Spanje, voornamelijk uit de plaatsen Valencia, Elche, Latina en Barcelona. Maar ook voor het transport van andere goederen van en naar Spanje kunt u bij ons terecht.

Over Mediterranee Expeditie

Wij zijn gevestigd in Nieuw-Vennep, maar hebben ook een kantoor in Breda én we hebben zelfs een kantoor in Valencia. Dit laat natuurlijk al zien hoe goed wij de Spaanse transportmarkt kennen. Wij spreken de taal en zijn op de hoogte van de regels die gelden in Spanje, bijvoorbeeld met betrekking tot het maximaal toegestane gewicht. Zo hoeft u zich nergens meer zorgen om te maken en bent u altijd zeker van een betrouwbaar transport. Wij kunnen voor allerlei soorten goederen vervoer zorgen. Denk hierbij aan boomkwekerij, diepvriesgoederen, groenten en fruit, levensmiddelen, planten, scheepsproviand en stukgoederen.

Twijfelt u of wij uw product ook kunnen vervoeren of heeft u verder nog vragen? Neem dan gewoon even contact met ons op. Wij leggen u graag alle mogelijkheden rustig uit.