Mediterranee Expeditie
Montpellier – Marseille

Montpellier – Marseille

france-2

Groepage of volledige zending van en naar de regio Montpellier-Marseille, met Mediterranée Expeditie B.V. Elke maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag rijden wij groupage en complete ladingen naar deze regio in Frankrijk. Complete ladingen naar deze regio is ook op woensdag mogelijk. Dankzij onze expertise en jarenlange ervaring zijn wij uitgegroeid tot dé vervoersspecialist van koelgoederen in deze regio. Ook voor groepage naar andere regio’s in Frankrijk, in Italië en Spanje zijn wij sterk bezet. Klik op het betreffende land/regio voor de mogelijkheden of neem direct contact met ons op.

Naast onze hoge kwaliteitseisen aan vervoer, onze productkennis en service werken wij prijsbewust en zijn wij prijstechnisch sterk. Simpelweg omdat Mediterranée Expeditie maatwerk levert en vervoer regelt via de juiste kanalen. Daarbij houden wij continu de vinger aan de pols en verlenen we proactief alle mogelijke service.

Uw voordeel

Tijdswinst! Ook dat is het resultaat van onze gebiedsspecialisatie. Bovendien weet u zeker dat uw vracht onder de beste condities en met de juiste papieren wordt vervoerd. Snel en correct. Zonder rompslomp voor u.

In de loop der jaren heeft Mediterranée Expeditie een flink netwerk opgebouwd in Frankrijk. Inmiddels hebben we dagelijkse lijnen van en naar de productiegebieden in Perpignan, Marseille en Cavaillon. Naast complete vrachten hebben we op deze bestemmingen groepagezendingen. Wekelijks laden wij voor vele grote afnemers groenten en fruit ter bevoorrading van supermarkten en voor doorvoer naar de Scandinavische landen. Maar wij beperken ons natuurlijk niet tot bovengenoemde streken, wij hebben de mogelijkheid om overal in Frankrijk groenten, fruit en wijn te laden. Ons streven is om gebiedsspecialist te zijn. Daarin onderscheiden wij ons in de markt.

Naast koelgoederen verzorgt Mediterranée Expeditie het vervoer van groenten en fruit, wijn planten en bomen, diepvriesgoederen, scheepsproviand, stukgoed en levensmiddelen. Zo exporteren we veel kaas naar Italië. Met een tussenschot in de vrachtwagen willen we de diverse goederen combineren. Wij hebben een samenwerkingsverband met kwalitatief hoogstaande transporteurs.